U ontving een toewijzingsbericht: wat nu?

30 April 2021

Hebt u tussen 1 en 26 maart uw kind aangemeld? Dan kreeg u een toewijzingsbericht met alle informatie over de inschrijving via e-mail of brief. U kreeg het bericht ook via het ‘Postvak In’ in uw aanmeldingsdossier. 
 

  • Heeft uw kind een plaats in de school van eerste keuze? Contacteer de school en schrijf uw kind in tussen 3 en 26 mei .
  • Heeft uw kind een plaats in een school van 2e, 3e, 4e … keuze? Contacteer de school en schrijf uw kind in tussen 3 en 26 mei. Uw kind staat automatisch op de wachtlijst van de scholen van hogere keuze.
  • Heeft uw kind geen plaats? U ontvangt een weigeringsdocument van de school. Uw kind staat op de wachtlijst van de school. Wanneer er een plaats vrijkomt, zal de school u contacteren.

Opgelet! Schrijf uw kind zeker in tussen 3 en 26 mei indien u een plaats kreeg. Doet u dat niet, dan verliest u de gereserveerde plaats!

 

U bent vergeten aan te melden? 

U wilt uw kind inschrijven voor het schooljaar 2021-2022 maar u bent het vergeten aan te melden? Inschrijven kan nog tijdens de vrije inschrijvingen, vanaf 3 juni. Vanaf 28 mei vindt u op inschrijveninbrussel.be een overzicht van de vrije plaatsen.

 

Meer info over het verdere verloop van de inschrijvingen?

Lees aandachtig de informatie op de website en bekijk het informatieve filmpje over de aanmeldings- en inschrijvingsprocedure.