Je kind inschrijven voor dit schooljaar (2022-2023)

Text

Hoe schrijf je je kind in in een school in Brussel voor dit schooljaar (2022-2023)? Op deze pagina lees je hoe en wanneer je dit doet:

Basisonderwijs

Wil je je kind nog inschrijven in een kleuter- of lagere school voor dit schooljaar (2022-2023)? Contacteer de school. Is er nog plaats? Ga naar de school om je kind in te schrijven.

Terug naar boven

Secundair onderwijs

Wil je je kind nog inschrijven in een secundaire school voor dit schooljaar (2022-2023)? Bekijk het overzicht van de vrije plaatsen per leerjaar en per studierichting voor het schooljaar 2022-2023. Het overzicht wordt regelmatig geactualiseerd. Heeft een school nog plaats? Contacteer de school om je kind in te schrijven. Naar het overzicht vrije plaatsen.

Terug naar boven

Buitengewoon onderwijs

Wil je je kind nog inschrijven in een school voor buitengewoon kleuter-, lager of secundair onderwijs voor dit schooljaar (2022-2023)? Contacteer de school. Is er nog plaats? Schrijf je kind in.

Terug naar boven

OKAN

Is je kind een anderstalige nieuwkomer en wil je het inschrijven in het onthaalonderwijs voor anderstalige nieuwkomers (OKAN)? Lees hier hoe je je kind kunt inschrijven in OKAN.

Terug naar boven