Aanmeldingsperiode is afgesloten

01 februari 2019

School met aanmeldingsprocedure

De aanmeldingsperiode voor 1A liep van 7 januari tot en met 1 februari 2019 (16 uur) en is afgesloten. U kunt het aanmeldingsdossier nog bekijken tot 29 april, maar niet meer aanpassen.

Controle documenten
Heeft uw kind voorrang Nederlands, GOK of niet-GOK? Dan moet u dat bewijzen met een document. Tussen 4 en 22 februari controleert de school of het net van uw 1ste keuze uw documenten. U krijgt daarvoor een uitnodiging.

Op 15 februari nog geen uitnodiging gekregen? Contacteer zelf de school en maak een afspraak. Pas op: bezorgt u de documenten niet op tijd aan de school? Dan verliest uw kind zijn voorrang. Uw kind blijft wel aangemeld.

Toewijzingsbericht
U krijgt een toewijzingsbericht, ten laatste op 13 maart 2019. In het toewijzingsbericht staat of uw kind een plaats heeft in de scholen van uw keuze. Neem dit toewijzingsbericht mee naar de school, tussen 13 maart en 2 april.

Hier vindt u alle informatie.

 

School zonder aanmeldingsprocedure

Wilt u uw kind inschrijven in een school zonder aanmeldingsprocedure voor 1A en 1B? Ga direct naar de school tussen 13 maart en 2 april 2019 en schrijf uw kind in. Geen plaats? Vraag dan een weigeringsdocument.

Hier vindt u een overzicht van de scholen met en zonder aanmeldingsprocedure.

 

Inschrijven in een ander leerjaar

Uw kind inschrijven in het 2de leerjaar? Of in een hoger leerjaar? Ga tussen 24 april en 9 mei 2019 naar de school en schrijf uw kind in.

Hier vindt u alle informatie.